Om jag ska fortsätta, behöver jag hjälp...

Hej alla!
Jag trodde inte att intresset för den här sidan var så stort som det verkligen visade sig vara. Många som besöker den fortfarande, fastän jag har lagt den på is.

Det får mig att fundera lite på om jag ska sätta fart på den igen.. men om jag ska göra det, då måste jag ha er hjälp!

1. Jag har lite planer på att låta någon hjälpa mig att uppdatera sidan, dock utan någon som helst ersättning just nu. Kan bli aktuellt om jag börjar få ruljans på reklamintäkter osv.
2. Jag måste få hjälp att hitta tävlingar av alla er som besöker min sida, det är ni som är med i alla tävlingar runt om på nätet, och om alla surfar lite rundor och snubblar över någon tävling, så måste ni hjälpa mig genom att skriva ett inlägg om det hela här.
3. Hjälp mig att få mer trafik till sidan, länka til den, tipsa om den på er egen blogg, allt för att få mer trafik här.

Jag vet att det är sämre odds för er att vinna tävlingar om ni sprider budskapet, då är det fler som är med och tävlar.. men samtidigt så kommer ni ha mycket större chans att delta i fler tävlingar runt om på nätet.

Jag ska se vad jag får för respons på det här inlägget av er... skriv en kommentar om du vill hjälpa till, eller vad du tycker om mina tankar!

Kommentarer
Postat av: Linda

Jodå det var en bra ide, som sagt du har mera kunskap.. tiden har jag ofta men orken att söka tävlingar finns inte alltid;) hör av dej vad du tycker!

2008-02-27 @ 20:28:27
URL: http://tavlingstips.blogg.se
Postat av: Tina

det låter som en bra idé tycker jag! =)
jag har massor med tid då jag för tillfället är arbetssökande - sitter rätt mycket framför "burken" även om jag försöker hålla mig borta också. =)
kan med nöje hjälpa till - det skulle ge mig en lite bättre anledning till att sitta och hänga. ;P

2008-02-27 @ 21:05:29
URL: http://tjockobbe.blogg.se
Postat av: Maria

jag tycker sådana här sidor e kul :) men jag har tyvärr fullt upp med jobb på 100% plugg på 75% o min egna blogg som tar mkt tid.. hoppas du får hälp så sidan kommer finnas kvar! :)

2008-02-27 @ 21:14:58
Postat av: Angelica

jag hjälper till så gott det går. men jag startar aktivt nästa vecka. är ju i härna hela den här :(

2008-02-27 @ 22:17:21
URL: http://supergirls-dont-cry.blogspot.com
Postat av: Az

jag har tävling nu :D

2008-02-27 @ 22:19:30
URL: http://azzle.blogg.se
Postat av: ulle

Vad kul! hoppas du får nån bra hjälp då, själv klart har jag redan länkat denna sidan och ska hålla utkik efter tävlingar också om möjligt.

2008-02-28 @ 22:20:06
URL: http://makrames.blogg.se
Postat av: Linn

KRED TILL DIG/ER. superbra sida!

2008-03-07 @ 00:51:35
URL: http://vinnlinn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0