Rösta på din favoritblogg och vinn själv en nomineringsplats hos Sica

Var: Hos Sica
Vad:
Om den blogg du röstar på blir Veckans Blogg  är du med i utlottningen om en nomineringsplats till nästa Veckans Blogg, med chans att bli Årets Blogg.
När: 22a maj

image581

Kommentarer
Postat av: Sica

Nja, är inte helt nöjd :) Dom vinner ju själv en nomineringsplats till nästa veckas omgång också. Så deras blogg har alltså en chans att bli årets blogg 2008, framröstad av läsarna och bloggarna själva. Lägg gärna in bilden jag länkar till nu i URL fältet också :) blir lite tydligare då. Rubriken borde bytas ut mot: "rösta på din favoritblogg och vinn själv en nomineringsplats!" :) Det är ju det som är syftet med tävlingen - inte hemliga paketet :) Tack för att du publicerar tävlingen =)

Postat av: Sica

haha, ja det är bättre. Men, utlottningen på paketet och nomineringsplatsen är samma pris. Och det är en av de som varit med och röstat fram vinnaren som vinner deltagarpriset: Deltagarpriset är en nomineringsplats inför nästa vecka och ett paket på posten :) Och ja, det sker alltså en utlottning på deltagarpriset bland de som röstat fram vinnaren :)

2008-05-21 @ 10:36:17
URL: http://sicastyle.blogg.se
Postat av: Stina-Hemma på Landet

Jag har en tävling på min blogg!:-)

2008-05-21 @ 11:13:43
URL: http://hemmapalandet.blogspot.com
Postat av: Julia

hej, vet inte om det här räknas men varje dag (eller när jag kommer ihåg) så har jag ett inlägg för en person som blir "dagens blogg", och får ett inlägg tillägnat sig själv med länk och så. för att bli det så ska man kommentera minst fem olika inlägg på min blogg, om jag går in och tittar och gillar bloggen så tar jag den till dagens blogg. :) fast så kan jag ju någon gång ta bara dagens blogg utan att den har kommenterat, men oftast tar jag nån som kommenterat.
räknas det som en slags tävling eller? :) för det är det ju egentligen, haha :) men många vinnare ;P

2008-05-21 @ 15:49:10
URL: http://juliaberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0